05:23 / 31.08.2018 Шоу-биз

Оля Полякова розповіла про секрети щастя

Українська співачка Оля Полякова розповіла, чим частіше керується – емоціями або розрахунком.

Популярна виконавиця Оля Полякова поділилася секретом, як стати щасливою. Про це йшла мова в її інтерв’ю, передає wworld.com.ua.

“Жінка нікому нічого не винна, а головне – вона не повинна бути ідеальною. Ось як тільки вона це зрозуміє, вона стане щасливою. Не переживайте, що ви неідеальна мама, неідеальна дружина. Ідеальних людей немає! А якби і були, ви уявляєте, як з ними важко жити? Це ж весь час треба відповідати цьому ідеалу! А ще не слухайте ніяких «Це вам уже не за віком», носіть те, що подобається, ведіть себе так, як хочеться. Дозвольте собі бути недосконалими, дозвольте собі бути собою. Обійміть себе, прийміть себе – і будете щасливі!”

Крім того, Полякова зізналася, чим керується частіше – емоціями або розрахунком:

“Я вважаю, головне – це щоб почуття були підкріплені ретельним і строгим розрахунком. Але без почуттів марно щось прораховувати! Ви ніколи не прорахуєте, що якщо взяти, наприклад, ці слова і цю музику – вийде хіт. Всі мої пісні побудовані на почуттях, вони всі про нелегку жіночу долю (посміхається). Навіть «Шльопанці» – адже головне не шльоп-шльоп, а «кохання мого погас вуглик». Це пісня про обман, про розбиті надії. А «Колишній»? Це ж пісня про жіночий когнітивний дисонанс – і пробачити неможливо, і забути не виходить. І кліп «Королева ночі», думаєте, набрав би більше 10 мільйонів переглядів на YouTube, якби пісня не хвилювала жінок? Пісні мене самі знаходять: вони народжуються співзвучно з якимись моїми почуттями в даний момент і завжди приходять вчасно.”