00:01 / 21.04.2024 Шоу-биз

Алек Болдвін вимагає закрити справу про вбивство українки Галини Гатчінс

Фото: Алек Болдвін, Галина Гатчінс/Колаж ТСН

Актор Алек Болдвін, якому нещодавно ще раз пред'явили звинувачення у вбивстві українки Галини Гатчінс під час зйомок вестерну "Іржа", просить закрити цю справу. Про це повідомляє видання People.

– Відомо, що у липні цього року відбудеться суд над Алеком. Його юристи намагаються зробити все, щоб швидше завершити всі судові проблеми, – пише виданя.

Найсильнішим аргументом для актора є те, що держава не зовсім точно подала інструкції великому журі, яке має виносити вирок. Це типи потенційних помилок, які можуть спричинити скасування справи", - каже експерт. 

Проте додає, що шанси на відхилення позову дуже мінімальні. 

– Рідко бувають випадки, коли обвинувальний акт відхиляється. Обвинувачення має дуже широкі повноваження щодо того, як ведеться засідання. А сторона звинувачення абсолютно не погоджується з тим, як адвокати Болдуїна, які стверджували, що він не натискав на курок і що не знав, що в пістолеті випадково перебували бойові патрони, охарактеризували цей сценарій, – наголосив експерт. 

Раніше BAGNET повідомляв, що зброячку Ханну Гутьєррес-Рід зі зйомок фільму "Іржа" засудили до 18 місяців в'язниці через смерть українки Галини Гатчінс. Саме вона відповідала за револьвер, у якому опинився бойовий патрон.

Підготував: Сергій Дага