12:37 / 17.04.2024 Шоу-биз

Моргенштерн висловився проти війни та диктатора путіна

Фото: Ліза Василенко і Моргенштерн/instagram.com/morgen_shtern

Під час останнього прямого ефіру російський музикант і репер Алішер Моргенштерн звинуватив свого колишнього продюсера Артема Клюшина у брехні. Він також розповів про те, що продюсер домовлявся з Кремлем про лояльність музиканта. Про це повідомляє УНІАН.

Моргенштерн знову підкреслив, що він проти війни і не підтримує загарбницьку політику російського диктатора володимира путіна. Продюсер закликав його не випускати антивоєнний кліп "12", і попередив, що якщо він цього не зробить, то на нього чекають проблеми.

– Мій від'їзд із росії - це його план. Мене через нього вигнали з росії, назвали зрадником. Починається війна і я хочу зняти кліп "12". Він єдиний відмовляв мене випускати його під страхом смерті, сказав артист.

Репер також стверджував, що Клюшин нібито уклав домовленість з Кремлем про те, що він, Алішер, підтримує росію та політику путіна. З їхньої точки зору, кліп "12" був спрямований на протест проти влади. Після випуску цього відео продюсер нібито надсилав повідомлення від імені чеченців музиканту, де його погрожували вбити. Це стало причиною його виїзду за кордон. Зараз, за словами виконавця, він розуміє, що його не могли б вбити лише за один кліп, і переконаний, що Клюшин сам організував усі ці погрози.

– Ця ш****дра, коли почалася війна, першою мені написала: "Виклади Z у "історію", тоді зможемо повернутися в росію. Я проти війни, мене не цікавить держава. Я проти того, щоб люди вмирали, - сказав Моргенштерн.

BAGNET нагадує, відомий американський актор та кінорежисер Шон Пенн, який раніше з'явився у Києві разом зі своєю дівчиною-українкою, заявив, що вдарив би російського диктатора при особистій зустрічі. Знаменитість вкотре підтримав Україну у боротьбі з росією та закликав надати більше допомоги Києву.

Подготовил: Сергей Дага