11:40 / 05.04.2024 Шоу-биз

Солістка гурту “НеАнгели” вперше стала мамою

Фото: instagram.com/vikanablack

Вікторія Сміюха, 38-річна співачка, екссолістка гурту "НеАнгели", таємно народила первістка. Таку інформацію під час інтервʼю в програми "33 запитання від Люкс ФМ" розповіла Аліна Доротюк.

За її словами, приближені до співачки люди, розповіли, що зараз уродженка Харкова живе в Італії. Як виявилося, там співачка встигла народити дитину і, нібито, навіть вийти заміж.

Вона не в росії, наскільки мені відомо, з близького оточення, що вона в Італії. Більше того, мені сказали, що це інфа сотка, що вона народила дитину. Не знаю наскільки чи вийшла заміж. Вона мені спочатку відповіла, а потім також взагалі перестала відповідати.

Співачка з перших днів повномасштабної війни в Україні стала на бік Батьківщини і заявила, що вона проти війни. Однак, після співачка випала з публічного поля зору і навіть перестала вести соціальні мережі, де за нею спостерігають сотні тисяч підписників.

Сміюха ніколи офіційно не була заміжньою. У 2016 році Вікторія Сміюха перебувала у стосунках з актором-каскадером Іваном Стрижаковим, вони навіть планували весілля. Однак згодом виявилося, що актор зрадив співачці зі своєю фанаткою. У 2018 році зʼявилися чутки, що у Вікторії роман з Нікітою Добриніним, адже в мережу попали їх спільні пікантні фото. Згодом інформація не підтвердилася.

Після Вікторії Сміюхі приписували роман з продюсером Юрієм Нікітіним. Після чого співачку навіть звинувачували в тому, що вона розбила сімʼю, адже якраз тоді Нікітін розлучився з Олею Горбачовою. Згодом сама ж Вікторія спростувала інформацію.

Раніше BAGNET повідомляв, що Санта Дімопулос розлучилася з чоловіком-багатієм.

Підготував: Сергій Дага