15:28 / 14.02.2024 Шоу-биз

Співак-путініст Філіп Кіркоров приїхав до окупованої Горлівки (відео)

Фото: instagram.com/fkirkorov

російський співак-путініст Філіп Кіркоров здійснив поїздку до окупованої Горлівки, що знаходиться в Донецькій області.

За повідомленнями російських пропагандистів, співак прибув до захопленого міста вранці 13 лютого. Згідно з цими повідомленнями, він привіз гуманітарну допомогу, хоча фотодоказів немає. Також стверджується, що Кіркоров подарував пораненим окупантам і дітям, що перебувають в місцевому дитячому центрі, деякі подарунки.

Крім того, співак виступив перед місцевими жителями. Однак його спів почули лише "обрані" особи - поранені окупанти та працівники однієї з місцевих лікарень. До того ж, серед інших пісень, Кіркоров виконав хіт співачки Ірини Білик "Снег", який вона переклала українською у 2023 році.

Ця поїздка, ймовірно, не була ініціативою Кіркорова, адже раніше він відмовлявся їздити на окуповані території України, за винятком Криму, анексованого росією. Проте, нещодавно він опинився під забороною у країні-агресорці, після відвідування скандальної "голої вечірки" блогерки Насті Івлєєвої. Ймовірно, поїздка на Донбас є спробою відновити свою репутацію та знову отримати можливість заробляти в росії.

Як повідомляли раніше ЗМІ, російський співак Діма Білан також приїздив на окуповані території. Ці візити, ймовірно, були спробою Білана реабілітуватися в очах російської влади та суспільства після його участі в скандальній "голій вечірці" Насті Івлєєвої.

Підготував: Сергій Дага