11:02 / 01.01.2024 Шоу-биз

Найбільша мрія мого життя збулася: Могилевська стала мамою

Фото: instagram.com/nataliya_mogilevskaya

У новорічну ніч українська співачка Наталія Могилевська поділилася радісною новиною про те, що вона стала матір’ю. Про це артистка повідомила у соціальних мережах.

"Я щаслива… У цю казкову ніч, коли повинні збуватися мрії, найбільша мрія мого життя збулася. Хочу подякувати всім друзям, колегам і відомим людям, хто знав мою таємницю, але тримав її в секреті тривалий час", – заявила Могилевська.

"Так вже склалося, що, напевне, прийшов час повідомити вам цю новину. І з радістю хочу в цю новорічну ніч сказати, що я стала мамою… Бажаю всім дітям України, хто залишився без батьків, знайти свою улюблену родину", – зазначила співачка.

Могилевська зізналася, що удочерила двох дівчаток віком два та 10 років. За її словами, діти були дуже сильно травмованими.

"Наприклад, моя старша донька кілька разів рятувала життя молодшій. Їм потрібен був час, щоб відчути себе у безпеці, адаптуватися у нову родину, столичне життя", – каже Могилевська.

За словами Могилевської, сьогодні її дівчаток вже не можна було б впізнати за поведінкою. Артистка пояснила, що навіть у школах ніхто не знає, чиї вони діти.

"Для мене це дуже важливо. Це величезна таємниця. І таємницею залишиться, як можна довше", – наголосила Могилевська.

Підготував: Сергій Дага