14:50 / 24.10.2023 Шоу-биз

В Україні завершили приймати заявки на Нацвідбір до Євробачення-2024

Ілюстративне фото з відкритих джерел

В Україні 22 жовтня офіційно завершився прийом заявок на Нацвідбір до Євробачення-2024. Про це йдеться в повідомленні "Суспільне Євробачення. "

Зазначається, що за результатами приймання заявок сформують лонглист учасників, які продовжать брати участь у Національному відборі. Цей список включатиме до 20 виконавців. Його оприлюднять на платформах Суспільного до середини листопада.

За правилами, учасники лонглиста мають пройти прослуховування, за результатами якого журі обере до 10 фіналістів відбору. Серед учасників лонглиста, які не потраплять до списку фіналістів, організатори проведуть рейтингове онлайн-голосування, яке визначить ще одного учасника фіналу.

Фінал Нацвідбору відбудеться у лютому 2024 року у форматі телевізійного концерту. Як і в попередні роки, переможця Нацвідбору визначать за результатами голосування журі та глядачів. Склад зіркового журі фіналу оберуть українці шляхом онлайн-голосування.

BAGNET нагадує, 30 серпня в Україні  розпочався відбір на участь  у пісенному конкурсі "Євробачення-2024". Продюсером Національного відбору вдруге став музикант і композитор Дмитро Шуров (Pianoбой).

Підготував: Сергій Дага