13:34 / 18.09.2023 Шоу-биз

Макаревич поставив на місце пропагандиста з рф під час інтерв’ю

Ілюстративне фото з відкритих джерел

Лідер гурту "Машина времени" Андрій Макаревич поставив російського журналіста на місце за його прокремлівську позицію у війні. Музикант дав інтерв’ю Георгію Лобушкіну, та воно точно пішло не так, як хотілося журналісту, повідомляють Факти.ICTV.

Так, Георгій вважає, що в “спецоперації” переможцем виявиться росія, а ось війну в Україні він назвав суєтою. Водночас Лобушкін не забув згадати США – на його думку, саме Захід винен у тому, що відбувається.

Так, на інтерв’ю йшлося про вибори – Георгій вважає, що вони були підтасованими, проте Макаревич знайшов, що відповісти.

"Ти вважаєш, що Зеленського там підтасували, ніхто не хотів обирати і просто було велике вкидання? Припини, я тебе прошу. Не треба питати очевидні речі. Сонце встає на сході", – відповів Макаревич.

Музикант також пожартував, що й Зеленський несправжній, та й вибори організували в США, адже саме там керують усім світом.

Своєю чергою, Лобушкін нагадав, що саме Захід наклав санкції на постачання ліків до росії.

"Одна країна віроломно напала на іншу і за це дістала по голові. Ось і все. Тільки дістали жителі, які удавали, що все добре", – сказав Макаревич.

Музикант наголосив, що війна має закінчитися якнайшвидше, а Україна має повернути собі всі свої території. Артист укотре заявив, що це росія напала на Україну – хто напав, той і неправий.

BAGNET нагадує, що Макаревич критикував російських пропагандистів, назвавши їхню пропаганду – базарним хамством і мовою шпани з підворіття.

Підготував: Сергій Дага