10:05 / 15.08.2023 Шоу-биз

Скандальна українська режисерка втекла до росії

Оксана Байрак/Ілюстративне фото з відкритих джерел

Українська режисерка Оксана Байрак, відома своїм українофобством і фільмуванням мильних опер для москв домогосподарок, з початку повномасштабного вторгнення росіян "відсиджувалася" на Одещині, але зараз вона "засвітилася" в росії, зокрема в Петербурзі. Там вона веселиться із "путіністом" Антоном Батирьовим, актором-зрадником, повідомляє UNIAN.

Фотографія Байрак і Батирьова з'явилася на сторінці кіноблогу kino.sity. Сторінка самої Байрак у Instagram недоступна для українців.

На світлинах українофобка Байрак - у Санкт-Петербурзі. Крім цього, в одному з повідомлень режисерка заявила, що більше не хоче "занурюватися в драму", а відстань стала її "новою відповіддю на неповагу".

Раніше багато хто критикував її за неоднозначні висловлювання про війну та низький рівень її фільмів, але тепер усе стало на свої місця.

"Пітер-Ленінград. Любов і захоплення мої. Найкрасивіше і стійке місто у Всесвіті", - пише хвалебні оди російському місту Байрак.

Українська режисерка Оксана Байрак ще 2022 року заявляла, що наша країна сама винна у війні з росією. Також вона вважає росіян та українців братніми народами.

Підготував: Сергій Дага