21:20 / 13.08.2023 Шоу-биз

Співачку MamaRika госпіталізували під час концерту

Фото: instagram.com/mamarika_official

В інстаграм-сторіз співачка MamaRika розповіла про обставини, які призвели до її госпіталізації. Ще до виступу на фестивалі "Чорноморські ігри" артистці було зле, і їй знадобилася допомога медичного персоналу.

Співачку забрала "швидка". У артистки тряслися руки, паморочилося в голові. Як зʼясувалося, це загальне виснаження організму та перевтома.

"Учора був дуже важкий день. Уже у вертикалі, а вчора була в горизонталі. Я відчувала, що останні місяці дуже складні, багато роботи й стресів. Ця втома постійно накопичувалася. У мене було передчуття, що колись настане той день, коли я просто "зламаюся". Так от, учора перед виходом на сцену я відчула, що не можу встати зі стільця, у мене трусяться руки, паморочиться голова, мене сушить. Добре, що на майданчику фестивалю Чорноморські ігри були медики. Мене забрали й почали "відкачувати".

Там з’ясувалося, що в мене тиск 90 на 60 і загальне виснаження організму, перевтома, тому що було дуже мало сну. Я погано сплю. Є родина. Усе разом важко поєднувати. Найголовніше, що мене напхали всякими уколами, і я все-таки вийшла на сцену. Це, щоб ви розуміли, стара школа. Я взагалі, не пам’ятаю, щоб у мене таке було в житті. Сьогодні я вдома з сім'єю, відсипаюся і все вже добре", - повідомила співачка.

Підготував: Сергій Дага