12:18 / 13.04.2023 Шоу-биз

Депардьє звинувачують у сексуальному насильстві щодо 13 жінок

Фото: depositphotos.com

Французького актора Жерара Депардьє звинувачують у сексуальному насильстві відразу щодо 13 жінок. Це акторки, гримерки та інші співробітниці з кіноіндустрії.

Звинувачення жінки висунули анонімно – у ньому стверджується, що насильство тривало з 2004 до 2022 року на зніманнях аж 11 фільмів. Щоправда, поки що жодна жінка з 13 жертв не подала на нього до суду, пише видання Variety.

Захист актора спростував усі звинувачення – представник Депардьє заявив, що він не має наміру реагувати на подібні заяви.

Статистка, яка працювала над фільмом "Коробка" 2015 року, заявила, що актор запустив руку під сукню і намагався залізти в спідню білизну. Вона його відштовхнула, після чого Жерар став агресивним і спробував зсунути її труси. Через це довелося змінювати сцену, щоб актори не стояли поруч.

Один з акторів, який працював над фільмом, заявив, що Депардьє "кричав, що може мати кого хоче, а ця жирна свиня йому не потрібна".

Під час фільму "Диско" актор поклав руку на сідниці одній зі статисток, а потім запропонував їй пройти в його гримерку.

Проте продюсери багатьох фільмів заявляли, що не бачили подібної поведінки Жерара на зйомках.

BAGNET нагадує, Жерар Депардьє отримав громадянство рф у 2013 році і відмовився від французького паспорта. Тоді в сбу йому заборонили в’їзд в Україну на 5 років.

Раніше Депардьє висловився щодо війни в Україні. Він назвав усе це великою нісенітницею, розкритикував путіна і заявив, що жителі рф не винні, звинувативши в усьому лідера кривавої держави.

Підготував: Сергій Дага