12:55 / 28.10.2022 Шоу-биз

Актуальні тренди зимових курток 2023

Насамперед, зимова куртка повинна захищати свого власника від вітру, опадів, переохолодження. Однак красивою та стильною бути їй при цьому ніхто не забороняє. Куртки, пальто, зимові пуховики чоловічі  — які тренди пропонують імениті дизайнери одягу для зимового сезону 2023 року?

Чоловічі зимові куртки 2023: модні фасони

  • Льотні куртки не йдуть з подіумів. Кожного сезону дизайнери одягу вигадують для них нові незвичайні деталі. На піку популярності бомбери з яскравим хутряним коміром. Том Форд пропонує твідові льотні куртки у стилі мілітарі для модного образу 2023 року. Модними будуть куртки пілотів із принтом під шкіру рептилій, кольору хакі.
  • Замшеві зимові чоловічі куртки виглядають стильно, підкреслюючи мужність силуету, широкі плечі. Вони прикрашені блискавкою чи шнурівкою. Сині замшеві зимові куртки  — модний тренд 2023. Roberto Cavalli пропонує модні замшеві зимові чоловічі куртки у яскравих кольорах, з вишивкою та квітковими орнаментами у колекції модного будинку.
  • Квіткова тема у моді. Такі модні будинки, як Zara та Myntra пропонують чоловікам проявити трохи самоіронії, вибравши квітковий орнамент як ключову деталь зимової куртки.
  • Куртки в стилі Харрінгтон були актуальними в минулому столітті в 60-ті роки серед неформалів. У 2023 році куртку Harrington дизайнери представили на подіумах як альтернативу шкіряним курткам. Це варіант для міста, автолюбителів. Ben Sherman пропонує стильні варіанти чоловічих курток Harrington 2023 у своїй модної колекції. Ви можете вибрати одяг у синьому, темно-синьому, зеленому, бежевому та чорному кольорах.

Модні кольори для чоловічого верхнього одягу

Клітина залишається на піку популярності у моді 2023 року. Смужка також не зникла з модних колекцій. І камуфляж  — він в Україні поза конкуренцією. Поєднання кольорів в основному класичні. У моді 2023 будуть актуальні такі відтінки, як:

  • Карамель. Куртки, пуховики карамельного кольору добре поєднуються з виробами зі шкіри та вельвету.
  • Фіолетовий колір у чоловічому гардеробі зима-2023 стає базовим. Куртки такого відтінку гармонійно виглядають із чорними, темно-коричневими речами низу.
  • Колір індиго чудово поєднується з помаранчевим та сірим відтінком. Він популярний у повсякденних фасонах чоловічих зимових курток.
  • Не втратили актуальності класичні стримані тони. У колекціях європейських та українських дизайнерів переважають синій, бірюзовий, кобальтовий та традиційний чорний кольори.

Якість як гарантія

Головний тренд 2023  — якість. Не важливо, який фасон та колір зимової куртки ви оберете. Головний критерій вибору  — відмінна якість. Тому не намагайтеся заощадити на верхньому одязі. Купуйте річ від відомого бренду. Разом з нею ви придбаєте гарантію, що пуховик грітиме, прослужить довго і збереже привабливість весь термін використання.