13:15 / 19.07.2022 Шоу-биз

Дженніфер Лопес і Бен Аффлек одружилися (відео)

Фото: Дженніфер Лопес і Бен Аффлек

52-річна співачка Дженніфер Лопес і 49-річний актор Бен Аффлек одружилися через 20 років після їхніх перших заручин. Про це повідомляє Variety.

Весілля відбулося 16 липня в Лас-Вегасі. Під час реєстрації співачка взяла прізвище чоловіка і тепер її повне ім'я - Дженніфер Лінн Аффлек.

Лопес підтвердила інформацію про своє весілля з Аффлеком у спеціальному випуску розсилки для фанатів On the JLo та опублікувала кілька фотографій з церемонії. 

Ми зробили це. Любов прекрасна. Кохання добра. І, виявляється, терпляча. 20 років терпіння... Кохання - велика річ, можливо, найкраща річ (на світі), і варте того, щоб його чекати.

Дженніфер Лопес і Бен Аффлек познайомилися на зйомках фільму "Джилі" (Gigli) у 2002 році. Вони стали однією з найзнаменитіших пар знаменитостей початку 2000-х, отримавши від таблоїдів прізвисько "Бенніфер".

У 2003-му артисти побралися, але через рік розірвали заручини, звинувативши ЗМІ у "надмірній увазі" до їхнього весілля. У 2021 році пара возз'єдналася, а в квітні 2022-го стало відомо про другі заручини Лопес і Аффлека.

Підготував: Сергій Дага