07:33 / 05.05.2022 Шоу-биз

Євробачення пройде у новій Україні: Kalush Orchestra зірвали шквал емоцій у Італії (відео)

Фото: Євробачення 2022

Kalush Orchestra заявили, що готові боротися за перемогу на Євробаченні 2022, і якщо так станеться, то наступний конкурс пройде вже в "новій Україні".

Про це вони розповіли на прес-конференції після другої репетиції конкурсного виступу 4 травня на арені PalaOlimpico в Турині.

"Якщо вийде так, що ми переможемо, то Євробачення проведеться в Україні. У новій цілісній Україні, розбудованій, квітучій, щасливій країні", - заявив Олег Псюк.

Після такої відповіді зал вибухнув оплесками.

Музикант каже, що вони багато репетирують, і часу на перепочинок майже не мають. Олег вважає, що пісня Stefania не залишить байдужим нікого - ні журі, ні глядачів.

"Ми покажемо максимально класний номер і максимально класну пісню, яка була написана до війни. Багато людей сумують за своїми матерями або сприймають нашою матір'ю - Україну. Ця пісня дуже близька для українців і маю надію, що стане близькою для кожного, хто її почує", - сказав він.

Євробачення пройде у новій Україні: Kalush Orchestra зірвали шквал емоцій у Італії (відео)

Трансляцію Євробачення можна буде дивитися на суспільному телеканалі UA: КУЛЬТУРА о 22:00 та на діджитал-платформах "Суспільного Мовлення".

Підготував: Сергій Дага