15:47 / 01.04.2022 Шоу-биз

Лободу виключили із "чорного списку" артистів

Фото: instagram.com/lobodaofficial

Світлана Лобода більше не знаходится у "чорному списку" артистів, які підтримують або мовчать про війну в Україні. Автори платформи TheyLoveWar вирішили, що співачка, хай і не з першого дня, але висвітлює достовірну інформацію про події в країні та веде волонтерську діяльність на підтримку українців.

У прес-службі артистки зазначають, що Лобода волонтерить у Латвії. Вона перерахувала до місцевого фонду допомоги 5 тис. євро, а також зібрала вантажівку потрібних побутових речей для центру біженців.

Також співачка перерахувала до фонду допомоги "Маша" Маші Єфросиніної 1,5 млн грн, передала теробороні автомобіль та 1,5 млн грн, проводить адресну допомогу у Борисполі та Ірпені, допомагає українським сім'ям виїхати з гарячих точок.

Платформу TheyLoveWar створив блогер та продюсер гурту TVORCHI Петро Заставний. Туди вносять тих артистів, які підтримують або мовчки терплять війну та путінський режим, розповсюджують фейки про війну РФ проти України, замовчують дії агресора.

Серед них і багато українців: Регіна Тодоренко, Ані Лорак, Artik та Asti, Анна Сєдокова, Таїсія Повалій, Марув та багато інших.

"Вважаємо своїм кращим результатом те, що деякі з опублікованих признали свою помилку, визначилися з власною позицією та почали говорити правду про напад росії на Україну", - сказав Новому каналу автор "чорного списку".

Підготував: Сергій Дага

ТЭГИ: