12:43 / 24.10.2022 Пресс-релизы

Огляд букмекерської контори Бетандю

Букмекерська контора Бетандю створена в 2010 році. З того часу портал орієнтується на азартних клієнтів, які шукають вигідні умови беттінга не лише на популярних спортивних подіях, але й екзотичних парі. Працює платформа з ліцензією Кюрасао. Цей дозвіл міжнародного формату визначає принципи чесності та надійності. Саме тому проста реєстрація автоматично дозволяє вам долучитися до примноження капіталу на успішних ставках.

Розробники бк використовують сучасні технології для вдосконалення контенту, програмного забезпечення. Високі рейтинги букмекера, гарні відгуки реальних гравців визначають відповідний статус букмекерської контори. На порталі представлено 60 мовних варіантів, тому сайт адаптований під бетторів із різних куточків світу.

Ключовими перевагами бк вважають різноманіття спортивних дисциплін, варіативність ставок, солідні коефіцієнти. Адміністрація швидко розраховує ставки, забезпечує цілодобову підтримку на високому рівні. Ці фактори визначають гарні перспективи для новачків або професійних бетторів.

Лінія та ставки букмекера

Щодня у відкритому доступні пропонують понад 1000 спортивних подій. Вони охоплюють понад 40 дисциплін, серед яких обов'язково ви знайдете цікавий та вигідний формат для себе. Оцінка лінії позиціонує букмекера з точки зору найпопулярнішого букмекера, який може запропонувати дійсно розширені варіанти ставок.

Крім футболу, теніса, баскетбола, на сайті букмекерської контори ви знайдете сумо, прогнози погоди, тв-шоу, кіберспорт тощо. Ці формати беттінга можуть стати для вас захоплюючими, навіть якщо ви раніше не тестували їх.

Серед форматів парі представлені всі популярні варіанти:

  • класичні у вигляді ординара, експреса, системи чи ланцюжка;
  • маркети у форматі гандикап, тотал +-, точні рахунки тощо;
  • статистика.

Для новачків адміністрація формує інформаційний блок під назвою “база знань”. Тут ви знайдете термінологію, огляди, правила, рекомендації, які допоможуть вийти на новий рівень професіонального беттінгу.

Лайв-ставки

У режимі реального часу бетторам пропонують популярні події. Це топова добірка спортивних змагань, до яких ви можете долучитися в будь-який момент. У форматі лайв вам мінімально пропонують 50 ринків. Якщо мова йде про найкращі спортивні події, кількість маркетів зростає до 500.

Щодня ця категорія налічує понад 300 подій. Крім класичного футболу чи тенісу ви можете зіграти в морський бій чи протестувати свою фортуну у віртуальному спорті.

Вигідні функції бк

На порталі є цікава функція під назвою кешаут. Її суть полягає в тому, що ви можете достроково отримати розрахунок ставки. Кешаут активується за додаткові кошти, проте його використання зменшує ризики грошових витрат.

Серед нових можливостей бк виділяють можливість створення парі через телеграм-бота. Через месенджер зручно робити ставки та отримувати прибутки.

Також є шанс скористатися страховкою ставок. Звичайно, ви не можете претендувати на всі кошти, але їх частину отримаєте без потенційного програшу власного банкролла. Розмір повернення розраховують з урахуванням коефіцієнта на момент активації функції.

Контент постійно оновлюється, тому ви можете слідкувати за інформацією на офіційному порталі або скористатися розсилкою від адміністрації.