11:45 / 02.08.2022 Пресс-релизы

Ставки на спорт: особливості

Сучасний спорт неможливо уявити без беттінгу, а точніше – без ставок на спорт онлайн, на футбольні матчі, події, окремих спортсменів та цілі команди. Ставки на спорт існують вже не одне десятиліття, не тільки доповнюючи спортивну індустрію, а й став найпотужнішою її частиною, об'єднавши навколо себе мільйони вболівальників по всьому світу.

Причина – простота та доступність, а також найменша залежність від волі випадку. Адже тут змагання відбувається не між людиною та колесом рулетки чи довільного вибору карток, а між двома людьми – гравцем та букмекером. Зробити правильну ставку на матч або розрахувати прогноз на низку спортивних подій допоможуть виключно ваші знання та інтуїція.

Зробити ставку на матч чи подію

Ставки на спорт Україна привертають увагу мільйони вболівальників, а букмекерські контори – вже давно серед основних спонсорів футбольних клубів, спортивних ліг та заходів. Багато фанатів ставлять на матчі, щоб підвищити свій інтерес до події. Хтось робить ставку в надії заробити: якщо твої знання виду спорту чи стан окремих команд і спортсменів високі, ти можеш обіграти букмекерську контору. Тим більше, що вони пропонують максимально широке представництво як окремих дисциплін:

  • футболу,
  • баскетболу,
  • боксу,
  • тенісу,
  • стрибків,
  • кіберспорту.

Також можна робити ставки онлайн різноманітні події: від кількості голів у матчі чи його результату, до нокдауну у конкретному раунді у боксі чи кількості кутових у футбольному матчі.

Правила ставок та прогнози на спорт

Щоб уникнути непотрібного ризику і зробити ставку обдуманою та вивіреною, насамперед потрібно вивчити умови, які пропонує букмекерська контора Фавбет. Це найкращий портал ставок на спорт не лише в Україні, але й інших країнах.

Сайт ставки на спорт пропонує великий асортимент послуг, спортивних подій та вигідних коефіцієнтів. Азартно-розважальний портал пропонує своїм клієнтам щедрі бонуси, можливість проводити фінансові транзакції швидко та за допомогою перевірених платіжних систем.

На що робити ставки у спорті

Варіантів на сайті Фавбет – маса. Але все ж таки варто засвоїти головні ставки на події та їх термінологію. Так вам буде простіше надалі робити правильні та вивірені прогнози. Серед популрний варіантів ставок на спорт можна назвати наступні:

  • Результат матчу: перемога однієї з команд чи нічия.
  • Подвійний результат: результат матчу в якому не враховується нічия.
  • Тотал забитих м'ячів: кількість забитих м'ячів у матчі. Ставка може бути як на всю гру, так і індивідуальна. Звичайні позначення тоталів - ТБ 2 (у матчі буде забито більше двох голів). Але можуть бути і дробові ТБ 2,5 (у матчі буде забито більше трьох голів). При індивідуальних тоталах ставки на спорт приймаються однією з команд за тим самим принципом.
  • Фори — результат матчу з форою голів на одну з команд. Фора – це значення, яке за певний ігровий інтервал додається до результату однієї з команд чи спортсмена. Наприклад, голи у футболі, шайби у хокеї, гейма у тенісі, очки у баскетболі тощо. За знаком є ​​плюсові та мінусові фори.
  • Експрес. Такі ставки на спорт містять дві або більше спортивних подій.

Як можна зазначити, ставки на спорт можна робити різним чином, з меншим чи більшим ризиком. У свою чергу БК Favbet гарантує прозорі умови для ставок на спорт, що забезпечує клієнтам можливість впевнено користуватися наданими послугами.