23:02 / 02.07.2019 Политика

Звернення до фермерів і одноосібників Кіровоградщини та всіх селян, що мають паї

Кандидатом від партії "Слуга народу" зареєстрований Кузбит, який входить в кримінальну групу

ГС "Аграрна Самооборона України" на своїй сторінці в "Фейсбуці" опублікувала звернення до фермерів і одноосібників Кіровоградщини та всіх селян, що мають паї.

"Шановні друзі!

Напередодні позачергових виборів народних депутатів України попереджаємо всіх фермерів і одноосібників, що обробляють чи здають землю в оренду. 

Звертаємо вашу увагу на те, що на Кіровоградщині в одномандатному виборчому окрузі №101 зареєстровано кандидатом у народні депутати України від партії " Слуга народу" Юрія Кузбита, який входить до кримінальної групи Касьянов - Кузьбит.

Як стало відомо з інтернет публікацій, ця кримінальна група займається рейдерськими захопленнями земель.

Завдяки цій кримінальній діяльності, через рейдерські схеми, Сергій Касьянов через компанію KSG Agro вже заволодів 300 тисячами гектарів землі. 
У 2014 році ця кримінальна група намагалася заволодіти землями у селі Покотилове Новоархангельського району , але цю спробу рейдерського захоплення припинили мешканці села. 

Ця історія виглядала наступним чином – 6 липня 2014 року у село Покотилове Новоархангельського району заїхало 40 озброєних осіб у камуфляжі, які представилися бійцями батальону " Азов". Рейдери сіломіць захопили керівника сільськогосподарського підприємства та вимагали віддати їм урожай та майно. 

Селяни самотужки роззброїли бандитів – і коли на місце злочину прибули спецпідрозділи МВС України, рейдери вже стояли на колінах. 

У цій справі Юрій Кузбит виступав адвокатом озброєних рейдерів.

А зараз Юрій Кузбит став кандидатом у народні депутати від команди Зе у 101 окрузі. 
Звертаємось до вас, шановні друзі, єднаємось і не дамо одіозним фігурам пройти до Верховної ради.

Закликаємо усіх виборців голосувати відповідально і зважено
Єднаймося і не допустимо рейдерів до влади!

З повагою , представники ГС "Аграрна самооборона України".