18:16 / 11.12.2018 Политика

Рибалка похвалився своїми проплаченими візитами у США

Україна представляє неабиякий інтерес для американських політиків і бізнесменів. Такий висновок зробив народний депутат від РПЛ Сергій Рибалка за підсумками свого візитів у США на особистому сайті

"Як представник групи з міжпарламентських зв'язків зі Сполученими Штатами, під час візитів до Вашингтону я особисто переконався, що Україна представляє неабиякий інтерес для американських політиків і бізнесменів", - написав нардеп Рибалка.

Особливу увагу нардеп приділив останньому візиту до Америки. Рибалка зазначив, що саме тоді американські законотворці й експерти, начебто, "високо оцінили його законотворчу діяльність". Зокрема - розроблену Стратегію розвитку банківської системи до 2020 року та запровадження Експортно-кредитного агентства, заснованого за ініціативи радикала.

Разом з тим, Рибалка не уточнив, що за свої візити в США він платить гроші лобістам, які власне й займаються пошуком сенаторів для зустрічі із українським "радикалом".

Так, за організацію такого свого візиту  до Штатів Рибалка заплатив 30 тис. доларів. Про це стало відомо з розслідування видання "Голос Америка", яке опублікувало відповідні підтверджуючі документи.

Тож, фірма Potomac International Partners, яке займається лобізмом та обслуговує інтереси Дональда Трампа за гроші організувала спілкування Рибалки з окремими сенаторами. 

Зауважимо, що особистий сайт "радикала" нині "не активний", і останні новини на ньому датовані ще березнем поточного року.

Нагадаємо, Рибалку визнано одним з головних популіста фінкомітету ВРУ, через його безрезультативну законотворчу діяльність та низку невиконаних публічних обіцянок.