00:01 / 23.05.2024 Политика

Президент розповів, що хотів би більше часу прясвячувати власним дітям

Президент України в інтерв'ю The New York Times зізнався, що зустрічі з дружиною відбуваються значно частіше, аніж з 19-річною донькою та 11-річним сином.

Утім, Зеленський не втрачає нагоди, аби з ними поговорити, тож, коли у президента є вільна хвилинка, він зв'язується з дітьми. Верховний головнокомандувач зізнався, що нещодавно спілкувався з сином Кирилом, який розповідав йому про своє навчання в школі.

"Дружину бачу частіше, бо вона в офісі, а дітей бачу дуже рідко. Якщо є можливість просто поговорити, навіть запитати, що відбувається в школі, наприклад, я запитую в сина, як справи. Він каже, що вони починають вчити іспанську. Мені це цікаво. Я не знаю іспанської, але мене цікавить тільки час, який я можу провести з ним", — поділився президент.

Володимир Зеленський додав, що спілкування з сім'єю його заряджає та наповнює енергією. Завдяки дітям президент може розслабитися.

"Мій син ще маленький. А моя донька — вона вже виросла. Це моменти, які тебе заряджають, дають енергію. Це найщасливіші моменти. Ось тоді я можу розслабитися", — додав президент.

Підготувала: Ніна Петрович