11:21 / 26.02.2024 Политика

Уряд шукає міністрів культури, спорту та ветеранів, – Шмигаль

Ілюстративне фото з відкритих джерел

Уряд працює над пошуком кандидатів на посади міністра культури та інформаційної політики, міністра молоді та спорту і міністра у справах ветеранів. Про це заявив прем'єр-міністр Денис Шмигаль на форумі "Україна. Рік 2024", передає "Інтерфакс-Україна". 

Відповідаючи на запитання, коли закриті вакантні кадрові позиції в трьох міністерствах, голова Кабміну відповів: "Ми працюємо над цим, і, очевидно, це відбудеться".

BAGNET нагадує, 7 лютого Верховна Рада звільнила з посади міністра у справах ветеранів Юлію Лапутіну. В.о. глави Мінветеранів Кабмін призначив першого заступника міністра Олександра Порхуна.

9 листопада Рада підтримала відставку Вадима Гутцайта з посади міністра молоді та спорту України. В.о. міністра молоді та спорту Кабмін призначив заступника міністра Матвія Бідного.

Найдовше в Україні немає міністра культури та інформаційної політики. 27 липня Верховна Рада підтримала відставку Олександра Ткаченка, а 28 липня Кабмін призначив Ростислава Карандєєва тимчасовим виконувачем обов'язків міністра.

Підготував: Сергій Дага