17:41 / 25.12.2023 Политика

Тимошенко оголошує війну «ЛГБТ» - буде українським Трампом

Фото: rudenko.kiev.ua

Партія публічно виступить проти запровадження альтернативних гендерів.

У телеграм-каналах (https://t.me/politbavovna/3790) з’явилося відео, на якому лідер партії «Батьківщина» Юлія Тимошенко інструктує свій актив з питань організації протидії поширенню курсу на просування гендерної повістки.

Йдеться про те, що партія публічно виступить проти запровадження альтернативних гендерів та координуватиме свою діяльність з представниками Церкви.

«Ми проти цього. Публічно. І тільки буде перезавантаження влади - ми все це поскасовуємо на фіг. Є лише дві статі: чоловіча та жіноча. Все інше треба забути. І традиційні сімейні цінності. Все, крапка», - розповіла політик.

За її словами, робота у цьому напрямку складатиметься із трьох елементів. Першими стануть зустрічі із представниками кожної конфесії. Другим — прохання до релігійних діячів про створення спецвипусків газет, які будуть роздавати віруючим у вихідні дні на молитвах. Останнім кроком Тимошенко назвала виступи депутатів фракції "Батьківщина".

Зазначимо, що для України така політична позиція є досить незвичною – більшість політсил тут навпаки воліють демонструвати свій лібералізм. Проте у світі консервативна повістка останнім часом стає усе більш популярною. У Польщі її просуває партія «Право і справедливість», в Угорщині політсила прем’єра Орбана. Саме консерватори становлять більшу частину оточення екс-президента США Дональда Трампа, який вже незабаром може повернутися до влади. То ж фактично Тимошенко поспішає зайняти перспективну політичну нішу, яку «прогавили» інші політсили.