19:25 / 01.12.2023 Политика

Народний депутат вирішив піти з Верховної Ради

Співголова депутатської групи "Відновлення України" у парламенті Максим Єфімов вирішив скласти свої повноваження народного депутата через бажання сконцентруватися на вирішенні потреб регіону, від якого він обрався.

"З першого дня великої війни команда Краматорської міської ради у режимі 24/7 організовує життєдіяльність громади. У співпраці з обласною владою й тисячами містян ми збудували ключовий прифронтовий вузол країни. Він став прихистком для десятків тисяч цивільних переселенців. Хабом, що забезпечує потреби наших військових.

Наразі команда максимально залучена у процесах збереження промислового та економічного потенціалу міста. Зокрема, шляхом релокації потужностей, із облаштуванням на нових місцях наших спеціалістів – найціннішого активу української Перемоги.

Ці зусилля не лишають часу на щось інше. Зокрема і на депутатську діяльність. В умовах війни вона вимагає забагато зусиль. Їх, скажу відверто, бракує, і вони не завжди є результативними. Я ніколи не займався імітаціями. Не сприймаю умовностей і завжди налаштований на результат.

Саме тому оголошую про складання повноважень депутата Верховної Ради України", - написав Єфімов у Facebook.

Він, хоч входить в окрему депутатську групу, але вважається близьким до очільника фракції "Слуга народу" Давида Арахамії.

Крім того депутат є формальним власником КВЦ "Парковий", більш відомого як "вертодром Януковича". Саме у цій будівлі останні роки базується центральний офіс президентської партії "Слуга народу".

У 2019 році Єфімов був обраний до Верховної Ради 9 скликання як безпартійний самовисуванець за 48 округом (м.Краматорськ Донецької області). З 6 грудня 2019 року - член депутатської групи "Довіра", до того - позафракційний.

Підготувала: Ніна Петрович