10:05 / 28.11.2023 Политика

Зеленський – найвпливовіша людина Європи за версією Politico

Фото: president.gov.ua

Президент України Володимир Зеленський став найвпливовішою людиною Європи за версією журналу Politico. Цей рейтинг складають на основі опитування європейських експертів та політиків. Про це повідомляється на сайті видання.

"Те, що зробив Зеленський, – це переконав решту Європи, що її майбутнє пов’язане з Україною. Його риторика різко висвітлює зловмисність російського режиму, проти якого він бореться, розвіюючи віру значної частини Європи в те, що Москва може бути партнером", – йдеться у матеріалі.

У Politico відзначили, що Зеленський “переконав решту Європи, що її майбутнє пов’язане з Україною”. Його риторика “різко висвітлює зловмисність російського режиму, проти якого він бореться, розвіюючи віру значної частини Європи в те, що москва може бути партнером”.

Також видання підкреслило високі навички комунікації українського лідера та вміле використання ним соціальних медіа, традиційних медіа та західних культурних інституцій, що допомогло об’єднати Захід і громадськість задля боротьби проти агресії рф.

Зеленський, за оцінкою Politico, досягає успіхів у досягненні цілей: він отримує від Європи зброю, навіть попри протилежну політику деяких країн, отримує введення санкцій проти росії.

Цей рейтинг є черговим підтвердженням того, що Володимир Зеленський є одним з найвпливовіших людей у світі. Його лідерство та мужність надихають людей у всьому світі та допомагають Україні протистояти російській агресії.

Підготував: Сергій Дага