18:09 / 13.11.2020 Политика

У неділю в семи містах повторно голосуватимуть на виборах міського голови

15 листопада відбудеться повторне голосування з місцевих виборів 25 жовтня 2020 року.

Зокрема, у 7 регіонах України – з виборів міського голови. А саме: у містах Луцьку (Волинська область), Краматорську (Донецька область), Українці (Київська область), Одесі, Сумах, Херсоні та Камʼянець-Подільському (Хмельницька область).

У повторному голосуванні з виборів міського голови, яке відбудеться на 932 виборчих дільницях, загалом зможуть взяти участь орієнтовно понад 1 млн 582,6 тис. виборців.

З інформацією щодо кандидатів на посаду міського голови у вказаних територіальних громадах можна ознайомитися за посиланням:

https://cutt.ly/JgN07Li

Окрім того, 15 листопада у територіальних громадах з кількістю виборців до 10 тисяч у 16 регіонах відбудеться повторне голосування з виборів депутатів місцевих рад: 1 депутата міської ради, 15 депутатів – до 12 селищних рад, 37 депутатів – до 33 сільських рад.

З інформацією щодо кандидатів у депутати місцевих рад можна ознайомитися за посиланням:

https://cutt.ly/FgN2ywI

Результати голосування з виборів депутатів місцевих рад та міських голів мають бути встановлені не пізніш як на пʼятий день з дня повторного голосування, тобто до 20 листопада 2020 року включно.

Станом на сьогодні у 12 містах 10 регіонів України на 22 листопада 2020 року також призначене повторне голосування з виборів міського голови. А саме: у містах Дніпрі, Нікополі (Дніпропетровська область), Славʼянську (Донецька область), Ужгороді (Закарпатська область), Бердянську (Запорізька область), Броварах (Київська область), Львові, Дрогобичі (Львівська область), Миколаєві, Полтаві, Рівному та Черкасах. Своєю чергою на 29 листопада – у місті Чернівцях.

Про це BAGNET дізнався з повідомлення відділу взаємодії зі ЗМІ Секретаріату ЦВК