12:11 / 17.10.2020 Политика

Опоненти партії "Слуга народу" перейшли до кримінальних методів передвиборчої боротьби

Вже не перший раз у Дарницькому районі здійснюють напади на агітаційні намети кандидата у депутати Конопелька Миколи, який балотується до Київради від партії «Слуга народу» у Дарницькому району. Цього разу зловмисники ще й вкрали рекламні конструкції кандидата, що були розташовані на вулицях Гміри 12б та Ялтинській.

«Друзі, недобросовісна конкуренція на цих виборах зашкалює і переходить всі межі. Опонентам явно пригорає, що вони програють на цих виборах! І тому вони вдалися до криміналу!» - повідомив Конопелько Микола.

Такий підхід недобросовісної конкуренції свідчить, що у політичних опонентів партії «Слуга народу»немає ніяких аргументів проти нових політиків, які хочуть змінити місто на краще. Видно, що комусь дуже заважає кандидатура кандидата.

Абсолютно жахливі події відбуваються в Оболонському районі, де агітаторів нещадно б'ють, та в Солом‘янському районі, коли чоловіка (учасника АТО), який роздавав агітаційну продукцію,  взагалі тяжко поранили ножем у шию. 

Згідно з інформацією Конопелько Миколи, в останній тиждень перед виборами ситуація погіршиться ще більше. На адресу кандидата готуються масштабні провокації. «Нам відомі факти підкупу і сітки опонентів, які збираються спотворити результати волевиявлення громадян на користь конкретних кандидатів», - зазначив кандидат.

Всю цю інформацію команда кандидата вже передала до правоохоронних органів. Поліція вже відкрила декілька кримінальних проваджень за наданими фактами. Слідство триває.

Виконавці та організатори будуть покарані за всією суворістю закону.