14:49 / 10.10.2020 Политика

Конопелько Микола: настав час припинити знущання комунальників над киянами

Всім киянам знайома ситуація, коли температура «гарячої» води з ваших труб - така ж сама, як і у холодної. Прикро зливати десятки літрів води, але так і не дочекатися гарячої. Через це ми втрачаємо час та гроші, адже лічильник крутиться і комунальники не забувають нараховувати нам платежі. І не маленькі.

Температура гарячої води має коливатися в межах 60-70 градусів. Якщо ж вона – нижча, ми маємо право платити менше. Але це – практично неможливо. Така ж сама ситуація склалася і з постачанням газу: через постачання низькокалорійного газу кияни витрачають більше часу та коштів на приготування їжі.

Кандидат у депутати до Київради від партії «Слуга народу» у Дарницькому районі Конопелько Микола готовий покласти край знущанням надавачів комунальних послуг над киянами.

Він впевнений, що такий стан речей можна змінити, і запропонував як:
- За рахунок інспекцій і перевірок встановити контроль над температурою гарячої води, тепла та якістю газу, напругою електроенергії. 
- По кожному факту невідповідності нормам будуть прийматися негайні заходи. 

Все це допоможе киянам зберегти гроші та забезпечить нормальну якість послуг.
 «Як кандидат у депутати до Київської міської ради я впевнений, що всі рішення в місті повинні прийматися через призму здоров'я! Обирай здорове місто!» - заявив Конопелько Микола.