19:42 / 13.09.2020 Политика

Нові партії владі не потрібні?

Влада продовжує системно протидіяти участі політичної партії «Національна платформа» у місцевих виборах. Це дивно, адже для країни, яка декллару

Сьогодні Шостий апеляційний адміністративний суд відмовив новій партії бути включеними до списку партій учасників місцевих виборів 2020. Суд прийняв позицію ЦВК і відмовив «Національної платформі» у задовлені позову про внесення партії до списоку суб’єктів виборів.

Відзначимо, що раніше Катерина Одарченко неприховано говорила про вимагання хабарів при реєстрації партії у Міністерстві Юстиції. Нагадаємо, що політична партія зібрала необхідні 14 000 голосів для реєстрації. І лише після серії мітингів їм таки зареєстрували партію.

Потім тиск продовжився та на одній з міжнародних конференцій, яку вела Одарченко зал був замінований.

З'їзд політичної партії «Національної платформі» також не пройшов без ексцесів. Невідомий намагався напасти на Одарченко у костюмі з Дарта Вейдера, після чого були перебої із світлом, що заважало проведенню конференції.

Ця серія фактів може говорити тільки про одне: нові, сильні, несистемні політичні сили не потрібні владі. Тому це не є новиною, що за допомогою адміністративного ресурсу та методів боротьби, влада намагається всіляко перешкоджати діяльності партії.