00:03 / 09.09.2020 Политика

Катерині Одарченко Дарт Вейдер не перешкода

8 вересня 2020 року в КВЦ “Парковий” пройшов з'їзд партії “Національна платформа”, лідером якої є Катерина Одарченко - політичний експерт з багаторічним досвідом. Звичайно, у справжньо фахівця завжди є свої вороги, які і намагалися зірвати з'їзд. Під час виступу Катерини Одарченко до залу увірвався невідомий в костюмі Дарта Вейдера, що погрожував лідеру партії та намагався зашкодити їй. Однак, Катерина змогла постояти за себе на відштовхнула незнайомця. Після чого чоловіка вивели з залу.

Катерина Одарченко не розгубилася та заявила: “Всім людям, які це роблять, хочу сказати, що цим нас не залякати подібними нападами, - ми будемо працювати далі, говорити далі, боротися далі”.

Незважаючи на курйози, з'їзд партії продовжився: “Національна платформа” заявила, що буде брати участь в місцевих виборах, презентувала кандидатів на місцях, обговорила програму партії, дорожні карти секторального та регіонального розвитку. З'їзд партії став символом того, що фаховість та знання - головні рушії змін на краще в

 Україні. Делегати “Національної платформи” продовжать роботу в регіонах, до якої можуть долучитися охочі та активні громадяни.

Нагадуємо, “Національна платформа” - політична партія нового типу, яка об’єднує компетентних лідерів своєї галузі. На основі центристських цінностей та системного підходу до роботи, діяльність партії орієнтована на трансформацію держави та перехід від кризового етапу до розвитку України.