09:46 / 15.04.2024 Киев

У Києві сталася масштабна ДТП, постраждали 8 людей (фото)

Фото: facebook.com/UA.KyivPolice

У Києві у неділю, 14 квітня, на 17-му км Брест-Литовського шосе зіткнулися шість автомобілів, в яких травмувались восьмеро осіб. Про це повідомляє поліція Києва.

Інформація про ДТП надійшла до поліції Києва вранці. На місце оперативний черговий скерував лікарів, слідчо-оперативну групу з розслідування ДТП та екіпажі патрульної поліції.

Слідчі на місці події встановили, що керманич вантажного автомобіля MAN, рухаючись у бік Києва, протаранив попутний мікроавтобус "Мерседес Спрінтер". Водій буса втратив курсову стійкість та допустив зіткнення з чотирма іншими машинами.

Внаслідок дорожньо-транспортної пригоди тілесні ушкодження отримали вісім пасажирів "Спрінтера" віком від 26 до 83 років. Постраждалих госпіталізували, їх стан наразі встановлюється.

За попередньою інформацією, винуватець ДТП, 53-річний водій вантажівки, був тверезий та заснув за кермом.

Поліцейські його затримали та відкрили кримінальне провадження за ч. 2 ст. 286 ККУ - Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами. Санкція статті передбачає до восьми років позбавлення волі.

Підготував: Сергій Дага

ТЭГИ: