08:11 / 25.08.2023 Киев

На потреби ГУР МО України з міського бюджету Києва виділять 250 млн гривень

Ілюстративне фото з відкритих джерел

За ініціативою мера Києва Віталія Кличка, Головне управління розвідки Міністерства оборони України отримає 250 мільйонів гривень, виділених з міського бюджету. Фінанси виділено в межах програми "Захисник Києва" на 2022-2024 роки. Про це повідомляє ГУР МО України в Telegram.

"Перераховані фінансові ресурси будуть спрямовані на закупівлю зброї, військової техніки та обладнання з метою посилення ефективності бойових завдань, які цілодобово виконують українські розвідники на війні з російським агресором", – вказано у повідомленні.

ГУР також висловило вдячність представникам місцевого самоврядування столиці та громаді Києва за важливу допомогу та підтримку.

Раніше BAGNET повідомляв, що міський голова Києва Володимир Кличко повідомив про те, що Київрада спрямує більше коштів на оборону. За його словами, місто надасть максимальну підтримку виробникам дронів:  приміщення, пільги, повне сприяння. Мер уточнив, що нових великих інфраструктурних проєктів у столиці не планується. Депутати Київради відкоригували міську цільову програму "Захисник Києва" на 2022-2024 роки та передбачили на її реалізацію додаткових 970 мільйонів гривень.

Підготував: Сергій Дага