20:31 / 07.07.2023 Киев

Ступка розповів, що кожен може потрапити у п'яне ДТП

Український актор Остап Ступка сказав в інтервʼю Говорить Суханов, що "халепа", яка сталась за його участі, - це злий рок і таке може бути з кожним, та люди мають підтримувати одне одного

Ступка 4 квітня на підпитку потрапив у ДТП. 7 квітня, через 3 дні після аварії, він вийшов на сцену театру, адже був залучений у премʼєрній виставі. Колеги підтримали його. Актор зізнався, що перед показом планував вийти на авансцену до глядачів і перепросити, але режисер його відмовив.

Він поділився, що боявся на поклоні після вистави почути негативну реакцію у свій бік. Зрештою глядачі зустріли виставу оваціями.

"Коли ми закінчили виставу і вийшли на поклін, то зал просто вибухнув оплесками з криками "Браво" і з виносом квітів на сцену", - розповів Ступка.

У той момент він заспокоївся, адже глядачі влаштували такий прийом.

"Не дивлячись ні на що, треба підтримувати одне одного. Як би сказала моя бабуся, всі ми під Богом ходимо. У такій ситуації може опинитися кожен. А це сталося зі мною. Мені треба реабілітуватися. А як реабілітуватися в перші дні? Мені важливо було зіграти на сцені саме 7 числа. Бо вихід на сцену до людей, які прийшли подивитись на тебе, на твоїх колег, - це частина реабілітації через професію, через донесення думок до глядачів", - заявив Ступка.

Він вважає, що ДТП не впливає на нього як на актора. Ступка заявив, що грає на сцені, але у житті не грав жодного разу.

Артист пригадав, що на першому засіданні заявив, що ця ДТП, яку він називає "халепою", - це злий фатум, рок.

Потерпілий у ДТП чоловік на ім'я Ярослав, який отримав серйозні травми, заявив, що Ступка не відшкодував йому кошти за лікування, операції та реабілітації, попри те, що давав такі обіцянки у суді. Натомість, за словами Ярослава, він перерахував суму, значно меншу за вартість лікування.

Київська міська прокуратура скерувала до суду обвинувальний акт щодо актора Остапа Ступки. Йому загрожує від 3 до 8 років тюрми з позбавленням водійських прав від 5 до 8 років.

Подготовила: Нина Петрович