08:49 / 06.04.2023 Киев

За п’яну ДТП: Остапу Ступці оголосили про підозру

Фото: Остап Ступка/podrobnosti.ua

Українському акторові Остапу Ступці, який влаштував ДТП у стані алкогольного сп’яніння, повідомили про підозру.

Про це написали у Facebook Київської міської прокуратури, зазначивши, що наразі вручено клопотання про обрання запобіжного заходу. Автомобіль, яким керував підозрюваний, вилучено. Вирішується питання про арешт транспортного засобу.

"За процесуального керівництва Київської міської прокуратури повідомлено про підозру водієві за фактом ДТП, вчиненої у стані алкогольного сп’яніння, що спричинило потерпілому середньої тяжкості тілесне ушкодження (ч. 1 ст. 286-1 КК України)", – йдеться в повідомленні.

Згідно з даними слідства, водій автомобіля Range Rover, рухаючись вулицею І. Федорова в напрямку перехрестя з вулицею К. Малевича, виїхав на зустрічну смугу та скоїв наїзд на припаркований на вулиці Mitsubishi. Унаслідок ДТП чоловік, який перебував у авто, отримав травми та був госпіталізований.

BAGNET нагадує, вранці 5 квітня стало відомо, що Остап Ступка влаштував ДТП у центрі Києва. Про ДТП заявили в Патрульній поліції столиці, однак без ідентифікації особи водія. Там сказали, що винний був у нетверезому стані – актор надмухав у драгер 1,62 проміле за норми в 0,2.

Підготував: Сергій Дага