16:29 / 30.10.2023 Здоровье

ZDOROVI провели аудит безпеки для вдосконалення системи охорони праці

Нещодавно акредитовані експерти здійснили аудит безпеки праці в Національному агентстві гуманітарної допомоги ZDOROVI. Згідно з висновками експертної комісії рівень ризиків провадження господарської діяльності благодійної організації — незначний.

Діяльність агентства пов'язана з високими стандартами прийому, зберігання та передачі лікарням цінних медичних вантажів із дотриманням умов безпечного зберігання ліків та обладнання, яке передають донори.

«На наших складах використовуються різноманітні технічні засоби, у тому числі обладнання для висотних робіт, тому ми дбаємо про безпечні умови роботи наших працівників. Особливу увагу приділяємо дотриманню норм протипожежної безпеки, яка незалежно від регіону розташування організації за часів воєнних дій є надважливою», — пояснив виконавчий директор Національного агентства гуманітарної допомоги ZDOROVI Дмитро Пиц.

Благодійна організація використовує всі можливості, щоб інтегрувати найкращі механізми, включаючи антикорупційну та етичну політику завдяки співпраці з майже 60 партнерами міжнародної мережі в різних країнах.

«Наша благодійна організація постійно вдосконалюється щодо внутрішньої організації роботи команди та створення максимально відкритих процесів. Ми розробили якісну нормативно-правову базу, яка містить усі необхідні елементи відповідно до міжнародних стандартів діяльності у гуманітарній сфері», - зазначила засновниця Національного агентства гуманітарної допомоги ZDOROVI Наталія Тулінова.

Команда ZDOROVI підтримує медичні заклади у різних регіонах країни, забезпечуючи їх необхідними медичними препаратами, обладнанням та матеріалами. Завдяки взаємодії з більш ніж 60 партнерами у різних країнах допомогу отримують лікарні, військові шпиталі, пологові будинки, перинатальні центри та станції швидкої допомоги.

Масштабна гуманітарна робота ZDOROVI відбувається у співпраці з міжнародними партнерами, серед яких – ІСАР Єднання, RAZOM for UKRAINE, NOVA Ukraine, Americares, Philips, Нідерландська рада біженців та інші благодійні фонди та організації.