12:00 / 21.02.2023 Здоровье

АЛЛО передає 380 000 гривень на допомогу онкохворим дітям в рамках благодійного Радіомарафону

Фото: allo.ua

До Міжнародного дня боротьби проти дитячого раку 15–16 лютого відбувся третій Національний благодійний радіомарафон, під час якого фонд "Таблеточки" разом з Radio NV та компанією АЛЛО об'єднали 1340 людей для регулярної допомоги онкохворим дітям на суму 320 тисяч гривень на місяць. Маркетплейс АЛЛО додав до перших внесків ще 380 тисяч гривень. 

Серед хвороб рак є першою причиною дитячої смертності (дані ВОЗ, грудень 2021). Попри події в Україні хвороба не стає на паузу, з’являються нові онкологічні діагнози у дітей: щодня дві українські родини дізнаються, що у їхньої дитини рак, тож їм як ніколи потрібна допомога. Особливо враховуючи скорочення на 10% бюджету на сферу охорони здоров'я та зменшення купівельної спроможності гривні через її девальвацію. 

Аби українські онкохворі діти отримували якісне та своєчасне лікування вдома, в Україні, фонд "Таблеточки" разом з Radio NV та компанією АЛЛО провели третій благодійний радіомарафон. Він об'єднав 1340 благодійників, які оформили підписку #наТаблеточки та відтепер підтримують дітей щомісячним внеском на обрану суму. 

Партнер акції маркетплейс АЛЛО не просто подвоїв кожен перший внесок, а додав 380 тисяч гривень до перших внесків. Тож у лютому діти отримають 700 тисяч гривень життєво необхідної допомоги!

"Вже втретє  національний маркетплейс АЛЛО підтримує благодійний радіомарафон, який шукає нових супердрузів для регулярної підтримки онкохворих дітей. Діти - майбутнє нашої країни, і важливо боротися за кожне життя. Ми дуже раді активності підписників та отриманим результатам: останнього року всі українці донатять як ніколи багато, тож виявили небайдужіть і цього разу. Як і під час попередніх радіомарафонів, АЛЛО подвоює перші внески кожного супердруга, тому підопічні фонду "Таблеточки" отримають додаткові 380 тисяч гривень для власної боротьби з хворобою", – зазначив Дмитро Деревицький, голова ради директорів ГК "АЛЛО".

Впродовж  двох днів у студії Radio NV ведучі разом із волонтеркою і громадською діячкою Татою Кеплер та виконавчим директором фонду В’ячеславом Биковим говорили про виклики, що постали перед онкохворими дітьми в умовах повномасштабної війни, а також про важливість і зручність регулярної допомоги дітям.

Фінансово держава не може вирішити всі потреби дітей, які борються з раком. І тут на допомогу приходять благодійники, зокрема – супердрузі. Саме вони є надійним плечем та опорою для дітей на кожному етапі тривалого та виснажливого лікування раку. Адже щомісячні внески – це не лише гарантовані ліки, а й психосоціальна допомога родинам, реабілітація, підтримка паліативних пацієнтів, внесок у розбудову онкологічної служби в Україні, безперервний професійний розвиток медиків та захист інтересів онкохворих дітей на рівні держави.

Приєднатися до спільноти супердрузів та оформити щомісячну підписку на регулярну допомогу можна на сайті БФ Таблеточки. Благодійник може обрати будь-яку комфортну суму, що у визначений день буде списуватися раз на місяць з банківської картки. Підписку можна скасувати у будь-який момент в особистому кабінеті на сайті. Лише благодійник може самостійно обрати суму та зручну дату для її списання, фонд не має доступу до даних банківських карток.

АЛЛО — маркетплейс національного масштабу з товарами від електроніки, косметики та інструментів до одягу та меблів, з доставкою замовлень додому, на пошту або в магазини у понад 100 містах України. 

allo.ua – тицяй що хочеш!

"Таблеточки" — найбільший в Україні благодійний фонд у сфері дитячої онкології, який працює з 2011 року і надає допомогу дітям та їхнім сім’ям на кожному етапі лікування від раку.

За час роботи фонду адресну допомогу отримали понад 6 500 сімей. Наразі під опікою фонду щомісячно перебувають 500 дітей — онкохворі діти, які лікуються в Україні, а також ті, хто був змушений виїхати за кордон на лікування.