17:38 / 26.09.2023 Экономика

ПриватБанк знизив тарифи для SWIFT-переказів

Ілюстративне фото з відкритих джерел

Клієнти "ПриватБанку" відправлятимуть SWIFT-перекази за кордон та по Україні за єдиними тарифами. Про це повідомляє пресслужба державного банку. 

ПриватБанк зробив для своїх клієнтів більш доступною відправку SWIFT-переказів як за кордон, так і по Україні. Відтепер для закордонних та внутрішніх переказів діє єдиний тариф  - 0,5% від суми, але не менше ніж 5 UAH і не більше ніж 100 USD (у гривневому еквіваленті за курсом НБУ). 

Єдиний тариф для SWIFT-переказів по Україні є вдвічі нижчим за попередній, а максимальна сума комісії зменшена у 5 разів. При цьому, "ПриватБанк" не нараховує комісії за надсилання SWIFT-переказів на купівлю товарів для ЗСУ та оплату лікування. 

Також "ПриватБанк" зробив більш зручним керування грошовими та SWIFT-переказами через "Приват24". Новий функціонал меню "Перекази" дозволяє у Архіві переказів за пару кліків повторити відправку раніше проведеного переказу, повернути чи відреагувати переказ.    

SWIFT (Society for Worldwide Interbank Financial Telecommunications) - міжнародна міжбанківська система передачі інформації та здійснення платежів. Система переказів SWIFT дозволяє здійснювати перекази в іноземній валюті у будь-яку країну світу на користь фізичних та юридичних осіб.

Підготував: Сергій Дага