17:52 / 06.09.2021 Экономика

WINDROSE запроваджує нові авіапроїзні для подорожей Україною

Оновлені маршрути і тарифи вже доступні на сайті авіакомпанії

Після відкриття нової програми внутрішніх рейсів WINDROSE стала першою в Україні авіакомпанією, яка розробила власні авіапроїзні. Їх перевага була у фіксованому тарифі та відсутності обмежень щодо бронювання вильоту. На деякий час продаж авіапроїзних призупинили, призупинили через необхідність зміни формату.

Оновлення послуги прокоментувала комерційний директор авіакомпанії Ольга Толстихіна: «Ми врахували побажання та пропозиції наших пасажирів. Карта перельотів Україною значно розширилася за ці пів року, відповідно потрібно робити наші тарифи більш гнучкими. Розроблені проїзні передбачають додаткову послугу «замороження» та продовження строку їхньої дії, до того ж наші пасажири можуть обрати вид авіапроїзного залежно від напрямків, якими вони найчастіше користуються.”

 На сайті WINDROSE доступні 4 види проїзних:

*Жовтий

*Блакитний

*Жовто-блакитний

*Жовто-блакитний +

Ознайомитися з напрямками, цінами та умовами використання ви можете за посиланням: https://windrose.aero/tickets/travel_card/ 

Така пропозиція є вигідною, якщо ви часто подорожуєте Україною. Немає потреби завчасно бронювати квитки, а ціна залишається фіксованою незалежно від дати вильоту. Також пасажири можуть придбати авіапроїзний як подарунковий сертифікат.