09:27 / 19.01.2024 Днепр

У Дніпрі директор оперного театру побив актора Миколу Лемешка (фото)

Фото: Микола Лемешко (зліва)

У Дніпрі директор Дніпропетровського академічного театру опери та балету Костянтин Пінчук побив актора Миколу Лемешка. Про це повідомляє Чернігівський обласний академічний музично-драматичний театр на своїй сторінці у Facebook.

"Вчора, 17 січня біля 13:30 було скоєно напад на актора Миколу Лемешка у місті Дніпро. Це сталося біля Дніпропетровського академічного театру опери та балету. Автобус стояв біля театру, так як у внутрішній двір він не міг заїхати через габарити. Через це заїзд був перекритий автобусом.

Під час вигрузки костюмів зі службового автобуса підʼїхала автівка Volkswagen Touareg, в середині якого знаходився директор оперного театру. З машини вийшли дві людини - директор театру Пінчук Костянтин та невідомий чоловік.

У грубій формі вимагали відігнати автобус, та зупинити процес вигрузки. Коли їх вимоги не були виконані, директор, знову ж таки у грубій формі, попросив Миколу Лемешка покликати водія.

Микола повідомив, що ми фізично не можемо відігнати автобус, бо проїзд заблокований іншими автівками. За це Микола отримав удар в обличчя від директора оперного театру Пінчука Костянтина.

Після інциденту був викликаний наряд нацполіції для встановлення факту нападу. Під час дачі показань до свідків та потерпілого підʼїхала інша автівка з невідомим чоловіком за кермом.

Чоловік почав погрожувати фізичною розправою всім присутнім, на що нацполіція не відреагувала, хоча все відбувалося перед ними. За фактом побиття ведеться розслідування", – повідомляє пресс-служба Чернігівського обласного академічного музично-драматичного театру.  

У Дніпропетровському академічному театрі опери та балету не коментували інцидент.  

Микола Лемешко є випускником Дніпропетровського театрально-мистецького коледжу. Служить у Чернігівському драмтеатрі ім. Шевченка з 2006 року.

Був задіяний у понад 35 виставах, серед яких "Наталка Полтавка", "Вій", "Сватання на Гончарівці", "Зимова казка", "Снігова королева" та інші.

Підготував: Сергій Дага