23:23 / 19.02.2020 Происшествия

Порнофільм показали просто в центрі Львова

18 лютого ввечері на 42-дюймовому рекламному табло над входом у торговий центр "Вернісаж Lviv Mall" поруч із центральною площею Ринок у Львові запустили відвертий порноролик.

Підтверджуюче відео, зняте очевидцями, показав у Facebook депутат Львівської міськради Ігор Зінкевич.

"Центр міста о 21:49 по вул. Шевська і таке ось можна побачити у вході в магазин Вернісаж Львів mall - може це новий вид реклами або чиясь помста, але як на мене це не нормально. З моральних принципів ми відео заретушували, але що показують на екрані - надіюсь зрозуміло", - підписав відео Зінкевич.

В адміністрації торгового центру відхрестилися від вини в інциденті та заявили, що звернуться до поліції з приводу несанкціонованого втручання невідомих в роботу торгового центру. Відео транслювалося менше хвилини.

"Це підключилися перехожі з телефону, можливо, у них була спеціальна програма. Ми відео передамо поліції, щоб розібратися в ситуації. Це не ініціатива торгового центру або наших працівників і не технічна помилка. Це було свідомо зроблено якимось непорядними людьми, які проходили повз", – повідомила адміністратор "Вернісаж Lviv Mall" Уляна Неділько.