14:25 / 16.07.2015 Происшествия

Злочинець Гіркін єхидствує щодо родичів загиблих

Екс-"міністр оборони" "ДНР" Ігор Гіркін (Стрєлков) прокоментував поданий проти нього позов від родичів жертв авіакатастрофи малайзійського Boeing на Донбасі.

Екс-міністр оборони "ДНР" Ігор Гіркін (Стрєлков) прокоментував поданий проти нього позов від родичів жертв авіакатастрофи малайзійського Boeing на Донбасі.

"Я майже мільярдер! Адже бути винним 900 мільйонів - це майже те ж саме, що мати ці сотні мільйонів! Таким чином, мені тепер зовсім не має сенсу турбуватися про наявність боргів. Яка різниця - чи буду я "винен" 900 мільйонів доларів або 901? У зв'язку з цим звертаюся до всіх читачів із проханням дати мені в борг 1 (один) мільйон доларів США, який зобов'язуюсь повністю витратити на потреби "ополчення Новоросії" та населення "ЛДНР", - написав Стрєлков на одному з проросійських форумів.

Водночас він зазначив, що "старої доброї Англії" більше немає, адже британські родичі загиблих "оцінили" їхні життя у грошах.

"Є "співтовариство менеджерів різного ступеня ефективності, що мають місце проживання в Сполученому Королівстві". Вся їхня мораль і всі "загальнолюдські цінності" мають еквівалент у грошових одиницях. Ось проти цього я все життя воював і готовий воювати далі", - додав Гіркін.

Окремо він сказав, що коментувати щось щодо "Боїнгу" не буде, адже не брав участь у розслідуванні.

Нагадаємо, раніше родичі загиблих пасажирів збитого Boeing подали позов до Стрєлкова на $ 900 млн.