14:50 / 16.04.2024 Происшествия

Офіцер "Легіону Свободи" назвав найгарячіший напрямок на фронті

Ілюстративне фото з відкритих джерел 

Новопавлівський напрямок традиційно залишається найгарячішим відтинком фронту, який постійно атакує ворог, постійно проводячи свої штурмові дії.

Про це заявив Сергій Воронов, офіцер "Легіону Свободи" в ефірі телемарафону.

"Традиційно найгарячішими стають точки поблизу Красногорівки, ворог вже не вперше намагається штурмувати з півдня. Так само - в бік Курахового, це Георгіївка, яка фактично вщент знищена. Ці населені пункти ворог постійно намагається штурмувати хвилеподібними атаками", - сказав офіцер.

За його словами, основна ціль росіян очевидна - це знищення всієї України і всього українського, але більш тактичні цілі, як вони самі озвучують, це захоплення Донецької та Луганської областей в повному обсязі.

"Відповідно, менш тактичними цілями є досягнення ключових міст на Донеччині, зокрема, Курахового, Покровська, Краматорська і так далі. Тактика ворога на всіх відтинках фронту і протягом усієї війни є однаковою. Це стирання населених пунктів, українських міст та сіл. Якщо говорити про ті чи інші дії на полі бої, вони різняться залежно від ландшафту, засобів вогневого ураження та навіть погодних умов. На різних ділянках фронту вони застосовують різні тактичні дії і маневри. Ворог так само навчається та пристосовується", - відповів Воронов.

Підготував: Сергій Дага