19:36 / 01.04.2024 Происшествия

Воєнком з Рівного після поцілунків забажав піти на фронт

Фото: УП

Любитель поцілунків з різними жінками написав рапорт на переведення в бойову частину.

Як повідомляє оперативне командування Захід, мова йде про начальника одного з військкоматів Рівненщини, відео з яким появилося в мережі.

"Щодо резонансного відео за участі начальника одного з територіальних центрів комплектування та соціальної підтримки Рівненської області:

Командування не має претензій щодо виконання офіцером поставлених задач у межах покладених на нього службових обовʼязків.

Проте відзначаємо, що особисті питання військовослужбовці не повинні вирішувати на робочому місці.

Беручи до уваги суспільний резонанс від публікації матеріалів, зазначений офіцер з власної ініціативи написав рапорт про переведення його для подальшого виконання службових обовʼязків до однієї з бойових частин.

Наказ про його призначення до нового місця служби підписаний відповідним керівництвом.

Обставини встановлення записуючих пристроїв в службовому приміщенні зʼясовуються в межах діяльності відповідних органів", - повідомляє ОК "Захід".

Компроментуюче відео оприлюднив підозрюваний у державній зраді блогер Анатолій Шарі, заявивши, що  на записі – головний військком Рівного полковник Олександр Ярмошевич. На відеозаписі чоловік в різний час цілується з різними жінками у робочому кабінеті.

У коментарі виданню Рівне вечірнє сам Ярмошевич пов'язав дискредитаційну кампанію з тим, що, за його словами "діяв по совісті та не брав хабарів.

Ця подія викликала неабиякий резонанс та дискусії, зокрема в соцмережа а у військовому комісаріаті Рівного почали службову перевірку.

Підготувала: Ніна Петрович