10:43 / 27.03.2024 Происшествия

У Сумській області за добу зафіксовано 181 вибух

Фото: Суспільне Суми

Протягом минулої доби, 26 березня, було зафіксовано 36 обстрілів прикордонних територій та населених пунктів Сумської області з боку російських сил. У результаті цих атак стався 181 вибух.

Про це повідомили в Telegram-каналі Сумської обласної військової адміністрації.

На зазначеній території були обстріляні населені пункти Степанівська, Миропільська, Хотінська, Юнаківська, Білопільська, Краснопільська, Великописарівська, Путивльська, Шалигинська, Середино-Будська громади.

У Миропільській громаді були обстріли з артилерії та мінометів, у Великописарівській громаді - ракетний обстріл, обстріл з РСЗВ, обстріл БпЛА (FPV-дрон), мінометний обстріл та артобстріли.

У Хотінській громаді росіяни скинули міни, в Юнаківській - скидання вибухів з БпЛА, у Білопільській - ракетний обстріл та танкові обстріли, у Краснопільській - артобстріли та скидання з БпЛА вибухового пристрою, у Степанівській - авіаційний обстріл з пусками керованих авіаційних бомб, у Путивльській - скидання мін, у Шалигинській - мінометний обстріл, у Середино-Будській - також мінометний обстріл.

BAGNET нагадує, 26 березня, окупанти скинули півторатонну авіабомбу на Красногорівку в Донецькій області. Унаслідок цього постраждали три жінки.

Підготував: Сергій Дага