08:30 / 29.02.2024 Происшествия

Під час виконання бойового завдання загинули бійці 73-го морського центру спеціальних операцій, – ССО

Фото: Емблема 73-го морського центру спеціальних операцій

У Силах спеціальних операцій (ССО) ЗСУ підтвердили, що під час виконання бойового завдання у зіткненні з російськими окупантами героїчно загинули воїни 73 морського центру спеціальних операцій. Про це ССО ЗСУ повідомили в Telegram.

"Забезпечуючи відхід основних сил групи після виконання спеціального завдання воїни прийняли свою останню битву назавжди залишившись у строю", – йдеться у повідомленні.

У ССО наголосили, що бойова робота їх підрозділів героїчна та надскладна, що на суходолі, що на морі й в глибокому тилу противника. Це "щоденний вклад воїнів ССО в перемогу над ворогом".

Зазначимо, що ще ввечері 28 лютого у соціальних мережах почали поширювати інформацію про невдалу спробу висадки бійців 73-го морського центру ССО на Тендровську косу, що на окупованій частині Херсонської області. Про це, зокрема, стверджували російські пропагандистські ЗМІ.

BAGNET нагадує, що вчора, 28 лютого, стало відомо, що сили армії рф накатами атакували південно-східну частину Красногорівки та ввійшли до міста. Однак, захисники з третьої окремої штурмової бригади не дали окупантам закріпитись.

Підрозділи Третьої окремої штурмової бригади, бійці 1-го та 2-го штурмових батальйонів здійснили бойову операцію із зачистки міста від сил ворога.

Підготував: Сергій Дага