09:46 / 28.02.2024 Происшествия

У Новій Каховці рух опору підірвав штаб партії путіна (фото)

На тимчасово окупованій частині Херсонщини сили спротиву знищили штаб партії диктатора рф володимира путіна. Про це повідомляє Центр національного спротиву.

"Вранці 27 лютого у Новій Каховці пролунали вибухи біля входу в офіс окупаційної партії "єдина росія" та неподалік від "виборчої дільниці", – йдеться у повідомленні.

Як зазначається, так сили руху опору передали "привіт" окупантам та зупинили фейковий "виборчий" процес в захопленому місті. У ЦНС підкреслюють, що наразі ворог намагається приховати факт присутності сил спротиву окупації на ТОТ, тому росіяни заявляють про "міфічні БпЛА, які нібито вдарили по об’єктах, хоча це не відповідає дійсності".

Центр національного спротиву закликає громадян України не брати участі у пропагандистській постановці Кремля під назвою "вибори".

Водночас Рух опору зауважує, що кожен колаборант, який допомагає організовувати "виборчий процес", понесе відповідальність за свої дії.

Як відомо, у Новій Каховці, на тимчасово окупованій території Херсонщини, українці поширюють постери із закликом ігнорувати "вибори" президента рф та знищують російські пропагандистські видання. "Жовта стрічка" створила "Бойкот.Бот", де кожен, хто живе в окупації, може дізнатись про ефективні та безпечні методи ігнорування так званих виборів.

Рух спротиву закликає ігнорувати та бойкотувати фейкові президентські вибори окупантів на тимчасово окупованих територіях України. 17 березня у рф відбудуться президентські вибори. російська центральна виборча комісія ухвалила рішення, що голосування на виборах президента росії відбудеться також на ТОТ України.

Підготував: Сергій Дага