06:29 / 23.12.2023 Происшествия

"Привели додому і застрелили": на Херсонщині окупанти вбили школяра на очах у родини

Ілюстративне фото з відкритих джерел

Жахливий інцидент стався на тимчасово окупованій частині Херсонщини, де окупанти застрелили школяра 8-го класу перед очима його родини. Внаслідок цієї трагічної події мати підлітка втратила надію і намагалася покінчити життя самогубством. Про це повідомив Олександр Прокудін.

За офіційною інформацією, приводом для вбивства підлітка стали підозри окупантів, які вважали, що хлопець зробив неправильне фото. Цей жахливий злочин, вчинений 20 грудня, є ще одним виявом безжальності та жорстокості громадян росії.

"Страшна там ситуація…В одній з громад вбили учня 8 класу, в одному з населених пунктів. Просто на очах у родини...  За те, що малий просто проходив і десь начебто щось фотографував, його схопили, привели додому і застрелили", – зазначається у повідомленні.

Також Прокудін додав: "Мати ледь не збожеволіла, з петлі витягли... Зараз її шукають. Це вчора (20 грудня. – Ред.) відбулося".

Очільник Херсонської ОВА зазначив, що директор школи, де навчався вбитий загарбниками хлопчик, напише заяву до поліції. Готують також звернення до Уповноваженого Верховної Ради України з прав людини Дмитра Лубінця та усіх компетентних органів та структур.

Підготував: Сергій Дага