06:55 / 08.12.2023 Происшествия

На Київщині побились підлітки: 12-річна дівчинка знаходиться у лікарні

Ілюстративне фото з відкритих джерел

У Київській області конфлікт між неповнолітніми переріс у бійку, внаслідок якої одна з учасниць опинилася у лікарні. Батьків дітей запросили до відділку. Про це повідомляє пресслужба поліції Київської області.

Між неповнолітніми виник конфлікт, що переріс у бійку. У результаті цього інциденту 12-річній дівчинці були завдані тілесні ушкодження, і подію кваліфікували як випадок хуліганства.

"Під час моніторингу мережі інтернет помітили відео, на якому підлітки бʼють неповнолітню. Кривдниць вдалося оперативно встановити. Надалі порушниць разом із батьками запросили до відділу поліції для надання пояснень", - вказали у поліції Київщини.

Наразі постраждала перебуває у лікарні, де медичний персонал проводить оцінку тяжкості тілесних ушкоджень. Слідчі займаються розслідуванням кримінального провадження у зв'язку з фактом хуліганства (згідно з частиною 1 статті 296 Кримінального кодексу України). За цією статтею передбачено покарання у вигляді штрафу, арешту строком до 6 місяців або обмеження волі строком до 5 років.

Підготував: Сергій Дага