09:46 / 27.10.2023 Происшествия

У Бердянську підірвали чотирьох працівників фсб: ГУР розкрила деталі операції партизанів

Ілюстративне фото з відкритих джерел

Головне управління розвідки повідомляє, що в тимчасово окупованому Бердянську 23 жовтня підірвали не одного окупанта, а чотирьох; усі вони − представники російської фсб.

Про це повідомило Головне управління розвідки Міністерства оборони України у Telegram.

Рух опору далі нищить окупантів. 23 жовтня в тимчасово окупованому Бердянську Запорізької області підірвали автомобіль, у якому перебувало четверо представників російської фсб.

У ГУР підірвання авто навали акцією помсти, яку провели представники українського руху опору.

Рвонула автівка на вулиці Мічуріна поблизу готелю Jasmin Guest-House, який представники фсб перетворили на свою схованку.

ГУР не вказує, чи всі окупанти загинули, але зазначає, що "серед ліквідованих — російський військовий злочинець, який вчиняв звірські катування місцевих громадян України".

Повідомляють, що після підриву авто російські загарбники розпорядилися збільшити комендантську годину з 21:00 до 05:00 на окупованих територіях Запорізької області.

Представники російських спецслужб негайно покинули готель та перебазувались у нове кубло. Утім це місце теж добре відоме для хоробрих підпільників-патріотів України.

Також 25 жовтня у тимчасово окупованому Бердянську Запорізької області підірвали легковик, у якому перебував російський військовий. Вижити загарбникові не вдалося.

Підготував: Сергій Дага