20:49 / 18.10.2023 Происшествия

Можливо експрацівниці Міноборони Ганні Маляр не сидиться без роботи, - ЗМІ

В оточенні президента думають над поверненням в Міністерство оборони одного з колишніх заступників міністра, пише видання NV, посилаючись на обізнані джерела.

Мова може йти про Ганну Маляр, яка за часів Олексія Резнікова керувала у відомстві інформаційною політикою, адже, як зазначається, тривають пошуки саме топменеджера, який міг би вести цей напрямок.

Після звільнення Маляр відповідальність за інформполітику та комунікацію зі ЗМІ, на додачу до гуманітарного напрямку, поклали на колишню директорку Українського ветеранського фонду Наталію Калмикову, яка стала однією з заступниць Умєрова.

“Але вона (Калмикова – ред) з інформнапрямком не справляється, — там потрібен гарний менеджер, який би організував весь процес з військовими, — зазначило джерело NV серед “верхівки” фракції “Слуг народу”. — Тому є ідея знову повернути на посаду Ганну Маляр”.

Альтернативним кандидатом на позицію інформзаступника Умєрова є речник Східного угрупування військ ЗСУ Сергій Череватий.

“Він хороший речник, про нього позитивно відгукуються військові. Але його не хоче відпускати Олександр Сирський (командувач Сухопутних військ – ред)”, — зазначило джерело редакції в оборонному відомстві.

Видання звернулось по коментар до Череватого, але той не прокоментував своє можливе призначення. Маляр на момент публікації матеріалу також не відповіла виданню.

В Міноборони заявили NV, що не можуть прокоментувати інформацію про повернення Маляр у відомство.

Підготувала: Ніна Петрович