11:56 / 02.09.2023 Происшествия

"Не йдіть воювати проти України": полонений рашист звернувся до населення рф (відео)

Полонений рашист Кирило, потрапивши в полон розповів, що бачив на власні очі, як собаки доїдають загиблих російських військовослужбовців, а командири обманюють усіх, говорячи, що тут є щось хороше.

"Не йдіть воювати до цієї країни, ми тут є окупантами, ми руйнуємо мирні міста. Ми прийшли сюди знищувати народ", – звернувся він до населення рф.

Нажаль, до його слів навряд чи дослухаються люди, зазомбовані пропагандою.

Щодо КРО полоненого

Командир 2 відділення 3 взводу 6 роти 2 батальйону 1152 полку 58 армії рф, молодший сержант Пухов Кирило Михайлович (18.10.1988 р.н., уродженець с. Величаєвське  Лєвокумського району Ставропольського краю, рф, зареєстрований за адресою: Ставропольський край, м. Нефтекумськ, мікрорайон – "0", буд. 17, кв. 49) потрапив до полону 26.08.2023 року в районі н.п. Новопрокопівка Запорізької області.

Під час контррозвідувального опитування Пухова К.М. було записано його відеозвернення до громадян рф, на якому військовополонений розповідає, що російська армія на території України - окупант, збройні сили рф не захищають, а вбивають мирних мешканців та знищують мирні міста. Крім того, у відео зверненні він розповідає про негативне відношення командирів зс рф до підлеглих (не забезпечують харчуванням, не забирають поранених з полю бою, не забезпечують зв’язком, використовують мобілізованих як гарматне м'ясо) та закликає не ставати до лав зс рф.

Як повідомляла група “ІС”, полонений морпіх з Криму повідомив про настрої в підрозділах на передовій.